Jdi na obsah Jdi na menu

Vyšší level hlouposti

 

Vyšší level hlouposti

 

     Na jaře 2021 proběhlo v České republice další sčítání Lidu. Podle prezentovaných výsledků je u nás údajně 6 033 621 Čechů, 359 621 Moravanů a zanedbatelné procento Slezanů, Slováků Ukrajinců a Vietnamců. Vzhledem k tomu, že prý je v České republice 10 524 167 lidí, někde nám „lítá“ nejméně přes tři a půl milionů lidí.

 

ŽEBY UFONI???? UŽ JSOU TADY!!!!

 

     Vtipnou glosou je jedna věta na webu sčítání, která nám oznamuje, že „V krajích na Moravě byl patrný vyšší podíl obyvatel moravské národnosti.“

mpa2.jpg

     No teda, to bych fakt nečekal. Koho by napadlo, že například na Moravě je „vyšší podíl obyvatel moravské národnosti“????  To znamená že například i v Čechách je „vyšší podíl obyvatel české národnosti????“ A v Polsku je více Poláků???? Na Slovensku Slováků???? A v Rusku asi bude nejvíc koho??? Žeby Rusů??? To je tak objevné tvrzení, až mi překvapením spadla čelist…..

 

     Připomíná mně to vtip „vědci investovali miliony dolarů, (rublů, korun, nehodící se škrtni) a po dlouhém bádání, zjistili, že VODA JE MOKRÁ A TEČE Z KOPCE!!!! Teda to je fakt objev „jak noha“. A na tohleto "převratné" zjištění vyšuměly určitě minimálně desítky milionů korun.

    

     Nabízím sčítacímu úřadu ZCELA ZDARMA ve svém volnu své skromné služby, bez pomoci velkých počítačů. Jsem si jist, že i s drobnými nepřesnostmi dosáhnu lepších výsledků.

 

     Když vyjdeme z předpokladu, že v České republice je 10 524 167 obyvatel, z toho 68,4% tedy prostými procentuálními počty z dostupných uvedených údajů 7 200 025 (omluvte případné drobné nepřesnosti, nedisponuji zdaleka takovými technickými, úředními a finančními možnostmi jako sčítací úřad),  uvedlo národnost a v podkolonkách je z nich prý 83,8% 6 033 621 Čechů, 5% 359 621 Moravanů a nějaká procenta Slezanů, Slováků a jiných národností, logicky nám z toho plyne, že tady máme zhruba 31,6% neboli přibližně 3 324 142 obyvatel NEZNÁMÉ NÁRODNOSTI.

 

KDO TO JE???? ŽEBY MARŤANI????

 

INVAZE BYCHOM SI URČITĚ VŠIMLI…..

 

UŽ VÍM, JSOU TO RUŠTÍ AGENTI Z VRBĚTIC!!!!!!

 

     Pak je tady ještě prozaičtějčí verze, a té bych věřil, že to jsou lidé, kteří neměli odvahu z různých důvodů,  kvůli tlaku rodiny, okolí, a původní bolševické propagandy (a nově posametového demogratůrního výplachu mozků) které nám tady od ledna 1949 tlučou do hlavy, že prý „žádní Moravané a Slezané údajně neexistují, jsou prý pouze Češi“, se ke své národnosti přihlásit. A protože se necítí být Čechy a nemají odvahu se vzepřít okolí tvrzením, že jsou Moravané, případně měli problémy s formulářem, tak prostě nevyplnili NIC!!!

 

     Pak to ovšem znamená, že ti „chybějící neznámí“, těch 31,6% neboli 3 324 142 Lidí, jsou prostě patrně většinově Moravané a Slezané. A když k nim připočteme oficiální „pseudodemokratickým režimem povolené“ 5% Moravanů a 0,2 Slezanů, kteří odolali masáži propagandy a tlaku okolí a přiznali se k svému původu, což je zhruba 374 000 Lidí, vychází nám, že v tomto státě je patrně kolem 3 698 000 Moravanů a Slezanů a 6 033 621 Čechů. Procentuálně 38% vůči 62%. Abychom to ještě zjednodušili, ZNAMENÁ TO ŽE Z PĚTI LIDÍ V TOMTO STÁTĚ JSOU DVA MORAVANÉ A SLEZANÉ A TŘI ČEŠI.

mapa1.jpg

     A tak jsme se konečně dostali do stavu před rok 1949, kdy bolševický režim zrušil země Českou a Moravskoslezskou a zavedl „Jenomčechy“  a současná demogracyje v agitačním tažení pokračuje, byť navenek má plnou hubu Svobody a Lidských práv. Jó kritizovat jiné země jako třeba Čínu za Tibet, to by nám šlo, ale přiznat vlastní chyby z dob bolševismu TO NE. Takoví jsme pokrytci. Čtyřicet let komunistické, a následných třicet let kapitalistické manipulace, lží a dezinformace se holt někde projevit muselo….

 

Ovšem šídlo v pytli neutajíš. KAŽDÁ LEŽ JEDNOU PRASKNE!!!! Ostatně, komu se ta čísla nezdají, může si dát práci a přepočítat sám. Je možné, že tam jsou nějaké drobné nepřesnosti, jak říkám, nemám k dispozici finanční, technické, administrativní, lidské ani mediální prostředky jako tento režim a jeho úřady. I kdyby tam bylo pár procentuálních nepřesností a počtů jinak, na podstatě věci to nic nezmění. Budu rád, když to aspoň pár lidem začne vrtat v hlavě…..

https://www.czso.cz/csu/czso/csu-predstavil-prvni-vysledky-scitani-2021

-------------------------------------------------------------------------------------------------

    

     A abychom nezůstali jen u manipulace ve sčítání Lidu, smlsneme si na dalším, tentokrát politickém projevu demence a kreténismu. Abych někoho předem nepohoršil, zdůrazňuji, že oba výše zmíněné pojmy nejsou sprostá urážka, nýbrž oficiálně užívaná lékařská diagnoza zdravotního stavu.

 

     Po loňských parlamentních volbách, ať si o nich myslíme, co chceme, nastupuje nová vláda. A ta dne 6. ledna 2022 schválila finální verzi Programového prohlášení vlády České republiky. Zajímavá a humorná je zvláště kolonka…Životní prostředí a podkolonka Podpůrné činnosti, z níž plyne, že politici patrně nemají nic lepšího na práci, tak se budou zabývat hledáním „českého národního ptáka“. Osobně dlouhodobě tvrdím, že systém stranických sekt s imunitou je slepá vývojová cesta a má na svědomí všechny průsery světa včetně válek, ekonomických, ekologických krizí, zdravotních potíží atd. Stranický systém problémy neřeší, NÝBRŽ VYTVÁŘÍ!!!!  Jediné, co kdy ze systému stran vypadne, je KRAVINA, poté KRAVINA NA DRUHOU, PŘÍPADNĚ NA TŘETÍ….proto je taky svět, včetně nás, tam kde je….

 

Životní prostředí

Podpůrné činnosti

  • Podpoříme environmentální vzdělávání a výchovu, především s ohledem na systémové uplatnění tzv. klimatického vzdělávání ve školách. Ve spolupráci s Českou společností ornitologickou podpoříme celostátní kampaň, která vybere českého národního ptáka.
  • Zajistíme kvalitní a veřejně přístupný monitoring stavu všech klíčových složek životního prostředí.
  • Zajistíme podporu výzkumu, vývoje a inovací v oblasti životního prostředí pokračováním programu Prostředí pro život.
  • Budeme pokračovat v odstraňování zbytečné administrativní zátěže v oblasti legislativy životního prostředí prostřednictvím provádění tzv. ekoauditu.
  • Zajistíme lepší koherenci všech národních politik směrem k plnění národních závazků a Cílů udržitelného rozvoje z Agendy 2030 OSN.

 

     Ale když už se politici nudí a my jim to dovolíme, budiž……Česká republika vychází z původních zemí Čech a Moravy. VELKÁ MORAVA tady byla staletí už před Čechami, byť to režimní propaganda neslyší ráda. Znakem Moravy a Slezska jsou Orlice, které se kupodivu jako zázrakem jakžtakž podařilo ve státním znaku zachovat. Takže pokud už hledá Česká republika „národního ptáka“, jistě máme kde čerpat svůj symbol. Stačí se vrátit ke kořenům……

 

soucasnost.jpg

 

     Ovšem je možné, že z různých důvodů nechceme tápat v minulosti Čech a Moravy, ve svém dědictví, poněvadž bychom museli odhalit různé své lži, podvody a manipulace. Takže možná se poohlédnem v cizině????? Praha tradičně lezla do zadku tam, kde z toho kynul nějaký „prospěch“ Možná by se nám líbila Nacistická orlice?

 

nacisticka-orlice.jpg

 

     Anebo když je ta „nová doba, co bychom řekli tomu, aby nás reprezentoval Americký orel?

 

usa.jpg

 

     Taky máme na výběr z Rakouské orlice a Ruského orla. Ale tam by to asi neprošlo, Rakousko není v NATO a je neutrální, byť nám třista let určovalo dějiny. No a Rusko je momentálně náš „nový nepřítel“. Jeho symbol už nemůžeme zvolit. Snad jedině kdyby nás teď obsadili pro změnu Poláci?

    

Osobně se domnívám, že tento stát by víc potřeboval….

 

Za prvé-

ZRUŠENÍ POLITICKÉ IMUNITY A TRESTNÍ A HMOTNOU ODPOVĚDNOST POLITIKŮ.

 

Za druhé-

ZRUŠENÍ SENÁTU.

 

Za třetí-

REALIZACE PROVÁDĚCÍHO PŘEDPISU ZÁKONA O OBECNÉM REFERENDU.

 

Za čtvrté-

OBNOVENÍ, KOMUNISTY ZRUŠENÉHO ZEMSKÉHO ZŘÍZENÍ A ZEMÍ ČESKÉ A MORAVSKOSLEZSKÉ.

 

     Pak by snad byla možná šance vybřednout ze současného marasu, ve kterém se od ledna 1993 potácíme…..

 

     No, ale, když už jinak nedáme a místo rozumných důležitých věcí se zabýváme blbostmi, snad jedině modrá straka zlodějka, symbol posledních třiceti let úpadku, by byl dostatečně vypovídající reprezentační znak současnosti…..

 

 

Jan Mička