Jdi na obsah Jdi na menu

Radhošť 2020

 

     Druhého srpna 2020 jsme se opět sešli na Radhošti v místech, kde jsme byli o rok dříve. Sešli jsme se v počtu asi patnácti osob, tentokrát bohužel bez účasti duchovní mentorky paní Grobcové, kterou dva týdny před akcí postihla náhlá zdravotní komplikace (věříme, že dočasná a opět se brzy objeví mezi námi). Počasí nám přálo, nebo spíš lépe řečeno, byli jsme „v souladu s Realitou“. Setkání probíhalo mezi  třináctou a šestnáctou hodinou a bylo zahájeno v zastoupení prezentací myšlenky nepřítomné paní Grobcové, o třistapadesátiletém výročí úmrtí jednoho z největších Moravanů Jana Amose Komenského, kterého si, jako ostatně vše moravské, impotentní a trapné „Čečensko“ či jak se ten posametový mrzák jmenuje, přisvojuje, a přitom „Českoni“, kteří označují Komenského za „jednoho z nich“ nebyli schopni se o jeho památku a hrob ani pořádně postarat. Kromě ostatních, výrazně přispívali Pepík Zábranský svými básněmi a Maruška Procházková hrou na housle. Ale Všichni jsme nádherně rezonovali společným zpěvem Slovanské hymny a jiných písní.

radhost.jpg

     Bylo zajímavé sledovat stovky procházejících turistů, kteří k naší malé skupině vrhali nejisté pohledy, a někteří překonavše ostych, se ptali čí, že to jsou vlajky, kterými jsme vyzdobili okolí. Je tragédie, že po třiceti letech takzvané „demogracyje a pravdivých informací“ spousta lidí v naší zemi má tak vygumovaný mozek, že nezná ani základní symboly jako moravská vlajka.

     Abychom napravili mezery ve vzdělanosti širé veřejnosti, uvedu zde současnou nejznámější verzi vlajky Moravy.......

vlajka-morava.png

 

 

 

 

 

 

.......a její historickou verzi,

historicka_moravska_vlajka.png

 

 

 

 

 

 

.....stejně jako stávající vlajku Slezska.

vlajka-slezska.jpg

 

 

 

 

 

 

 

      toto je jeden z prvních návrhů znaků Československa, tedy země, kterou kromě jiných zakládal Moravan a prezident Tomáš Garik Masaryk. Byla to země svobodná a skládala se z národů Čechů, Moravanů, Slezanů, Slováků a nakonec i Rusínů s dalšími národnostními menšinami.

navrh-csr-1918.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A toto jsou zmrzačené paskvily co zbyly po vlivu Nacistů....

protektorat-cechy-a-morava.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.....Komunistů....

protektorat-cssr.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

......a dnešní symbol jakéhosi polistopadového rozkradeného, zadluženého, rozpadlého „Českoňska“ které mají na svědomí zdejší „protektorátní“ političtí pucfleci hrbící se před svými pány z Deep State, Cabal, nebo Bilderberg Group, či jak ty světové mocenské manipulační vši nazvat.

     Tak sem jsme to dopracovali.

protektorat-cesko.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Připadali jsme si, nebo aspoň já, jako Neo, Morpheus, Trinity a další Probuzení, uprostřed stáda lidí napojených a kontrolovaných Matrixem, kteří nechápali, kdo jsme a co tam děláme, poněvadž to vybočovalo z jejich naprogramované verze reality konzumu a předžvýkaných „povolených“ mainstreamových (dez)informací. Ukazuje se, že současný režim je v propagandě a manipulaci minimálně stejně aktivní a účinný jako zatracovaný režim předsametový. Jen se změnila strana barikády, ale jinak jsme se dostali „z bláta do louže“. Ale přesto můžeme pozvolna sledovat mírné změny k lepšímu. Tak snad není vše ztraceno. Uvidíme, kam se svět a MY S NÍM posuneme do roku 2021.

Jan Mička