Jdi na obsah Jdi na menu

Podivná doba.....

Žijeme ve zvláštním světě……….

 

     Naše takzvaná „civilizace“ je založená na lži, přetvářce, manipulaci a pokrytectví. Ať se kdekoli na cokoli v tomto světě podíváme, vše je naopak, Pravda je vydávaná za lež a lež je povýšená na „pravdu“. Ať je to zdravotnictví (kde například chemo a radioterapie prý údajně léčí rakovinu, přestože dnes už i mnoho lékařů má odvahu tento mýtus zpochybnit a potvrdit, že zdravotní stav pacienta toto šarlatánství jen zhoršuje), ať je to potravinový průmysl, (kde se namísto přirozených a přírodních potravin masově vnucují toxické umělé produkty jako GMO potraviny, sladidlo aspartam vyvolávající rakovinu atd.), ať je to ekonomika, kde soukromé bankovní subjekty jako FED tvoří peníze doslova a do písmene ze vzduchu, nepodložené jakoukoli hodnotou a požadují jakýsi „úrok neboli lichvu“ (v principu se jedná o pyramidovou hru, takzvané letadlo, Ponziho schéma)……….A tak by se dalo donekonečna pokračovat přes archeologii a zamlčované nálezy, přes energetiku a vnucování fosilních paliv přestože sto let máme ekologické energetické zdroje zadarmo, diskutovanou otázku mimozemských kultur, zda prý vůbec ve Vesmíru existují, přestože máme tuny důkazů o jejich minulém i současném působení na planetě Zemi.

     Prostě informační embargo a lži, lži, lži, kam se podíváš. Nacistická a Komunistická propaganda mohou jen tiše blednout závistí. Naštěstí ovšem máme dnes i internet a tak si v záplavě dezinformačního braku můžeme i střípky Pravdy vydolovat. Chce to ovšem od nás trochu námahy, Nemůžeme čekat, že si sedneme do křesla a moderátoři „čečenské“ televize nám Pravdu budou sdělovat sami a ochotně. MUSÍME SE SNAŽIT SAMI HLEDAT a jak „kdosi“ v minulosti pravil, HLEDEJTE A NALEZNETE.

     Nejinak s dezinformacemi je to i v politice, kde nám je vnucována pověra o jakési údajné „demokracii“. Co je demokracie???? Jedná se o složeninu slov Démos Kratos, Lid Vláda, tedy vláda Lidu. Když ovšem má Lid vládnout, musí mít pravomoc kontrolovat, rozhodovat. TO NÁM TADY CHYBÍ!!!! Místo toho se nám tady vnucují zástupy parazitů, jakýchsi soukromých stranických pidisekt, jež chtějí rozhodovat za nás o nás a bez nás. 99 procent lidí v tomto státě JSOU NESTRANÍCI!!!! A přesto z jakéhosi pochybného důvodu jsme denně přesvědčováni, že jakési jedno procento stranických imbecilů bez jakékoli znalosti, schopností, kvalifikace a kontroly prý „má právo“ rozhodovat o našem životě a majetku a ještě si k tomu samozvanci schválili jakousi podivnou „imunitu“. Představme si, že jdeme po městě a najednou se na nás vyhrne tlupa ožralců, jedni budou hulákat, že zastupují stranu „pivařů“ druzí budou asi „rumaři“ třetí možná „vodkaři“ . A ti všichni budou požadovat, abychom jim na čtyři roky dali neomezený nekontrolovaný přístup k našemu bytu, autu, bankovnímu účtu i naší osobní svobodě, že jako asi sami sebe máme prohlásit za nesvéprávné a zcela nechat o sobě rozhodovat tu tlupu neznámých opilých samozvaných retardů (chtěl jsem použít ještě ostřejší výrazy). Co myslíme, co by se asi s naším majetkem za čtyři roky stalo? A kdo z nás by se vzdal svéprávnosti a oněm ožralcům předal plnou moc nad svým životem a majetkem? A tenhleten prapodivný paskvil a parodie jsou nám vnucovány. V principu není mezi současným režimem a minulými režimy, Fašismem, Komunismem, Feudalismem a Otrokářstvím rozdíl.

     Aby toho nebylo málo, je překrucována naše minulost a kořeny, i naše měření času. Tak například, místo toho, abychom měli přirozený lunární kalendář o třinácti měsících, kdy by každý měsíc měl 28 dnů a jeden měsíc uprostřed roku by měl 29 a v přestupném roce 30 dnů (vše by se radikálně organizačně zjednodušilo, ať v našem osobním životě, v účetnictví, i v provozu takových velkých věcí jako příkladně letecká doprava, provoz elektráren atd.) máme jakýsi podivný mrzácký kalendář kde se chaoticky střídá 30 a 31 dnů a v únorů dokonce 28 až 29 dnů. V tom aby se vepř vyznal…….a to už nemluvím o šílenosti jako „zimní a letní čas“ jenž už dávno nemá žádné opodstatnění a jedná se jen o úředně nařízený chaos a komplikace. Prostě cílené zmatení aby se lidé nemohli v ničem vyznat, nic si nepamatovali a byli snadno manipulovatelní.

     A co se týká naší minulosti, darmo mluvit. O Moravě, její minulosti a současnosti byly napsány tuny faktů, ale přesto se stávající demokratůrní režim snaží o Status Quo. Nemusíme ani příliš spekulovat, stačí použít zdravý lidský rozum….

     Otázka-Kdo žije v Polsku? Poláci

            -Kdo žije v Německu?   Němci

            -Kdo žije v Rakousku?  Rakušané

            -Kdo žije v Čechách?    Češi

     A tak bychom mohli celosvětově pokračovat…….

 

POZOR!!!! TEST INTELIGENCE!!!!!!

             -KDO ŽIJE NA MORAVĚ???????????   ……………………….

LOGICKY A JEDNODUŠE MORAVANÉ!!!!!!!!!!

Aspoň za prezidenta Masaryka (a před ním) tomu tak zatím bylo……viz mapa střední Evropy

1.jpg

     Po druhé světové válce 1949 vstoupila manipulace, lež a dezinformace na novou ještě vyšší úroveň. Začalo se předstírat, že Moravané a Slezané kamsi „záhadně zmizeli“ a namísto nich se objevili „jen Češi“ a aby toho nebylo málo, po listopadu 1989, kdy by člověk logicky očekával návrat ke zdravým kořenům, naopak debilita byla povýšena na ještě vyšší stupeň, kdy se objevilo v Evropě jakési do té doby neznámé „česko“ a deset milionů já nevím asi českoňů nebo čečenců nebo co to tam vlastně žije. Trik, za který by se nemusel stydět ani kouzelník David Copperfield.

2.jpg

     Přitom mezi Čechy a Moravany jsou radikální povahové rozdíly, už jsme o tom mnohokrát psali, ale za všechny uveďme aspoň jeden jediný příklad, členy skupin Antropoid a Silver, zapletených v odstranění vraha Heydricha-šest bylo Moravanů, jeden Slovák a pouze jeden Čech a ten ještě všechny zradil. Viz obrázek šikovného grafika….

3.jpg

 

Je něco shnilého ve státě českoňském!!!!!!

     Ovšem nepropadejme skepsi. Objevují se stateční jedinci s myšlením nezdeformovaným cenzurou a režimní manipulací, kteří například se snaží na problém Moravy upozornit obnovováním zemské hranice viz zde…..

https://zpravyzmoravy.cz/exkluzivne-nejde-o-recesi-vzkazuji-autori-hranicni-cary-na-pomezi-cech-a-moravy/?fbclid=IwAR12ssTZQA2tDrv3uhY0QCnwn5yVx3oNL42JMmQs3kgr-9tYHm2URUvO3X0

     a my bychom jejich odvážnou snahu měli podpořit alespoň, když nic jiného podpisem petice na jejich obranu

https://e-petice.cz/petitions/historicke-pomezi-cech-a-moravy.html?fbclid=IwAR1ZzsxUNDH60rqag7gKVqeCo1w9NfSemfJGCpsc3kTB9PwDl4cH4jJBETg

     Jinak, abychom se nepletli, nejedná se jen o problém Moravy. Velmi podobné situaci čelí země zvaná Tibet, kterou po staletí chtěly taktéž kontrolovat jiné režimy Mongolsko, Nepál, výbojná agresivní Anglie (ta mimochodem dosud terorizuje sousední Irsko), a v poslední době Svobodu Tibetu potlačuje Čína. Ostatně, když se podíváme na hlubší materiály mezi Tibetem a Moravou je kupodivu více podobností než bychom čekali. Obě země byly na konci prvního tisíciletí velmi rozsáhlé, mocensky a územně na výši, poté v druhém tisíciletí se snažily hájit svou samostatnost uprostřed jiných národů a rovněž 1949 obě byly potlačeny Komunistickými režimy.  Tibet byla země hledající svou cestu k duchovnosti a ideálnímu světskému režimu (i přes různé chyby a nedostatky) a stejně tak Morava vycházela ze zdravého rozumu a přirozené duchovnosti, než jí okolní svět vnutil své  mrzácké otrokářské, feudální, komunistické a nově zvrácené demokratůrní ideologie.

4.png     5.png

Morava a Tibet. Podobná minulost, podobné osudy.

     A opět podobný problém řeší v současnosti Katalánsko (jak překvapivé v údajně demokratickém Španělsku).

     Iluze dnešní doby tkví v tom, že chceme napravovat minulé chyby starými způsoby. Tedy že „založíme nějakou politickou stranu a ta naše problémy vyřeší“. To je právě úmyslně udržovaná fikce stávajícího režimu. Takhle by naši předci na Velké Moravě nikdy nepostupovali. Zvolili by si do čela KVALITNÍHO SPRÁVCE A ONI SAMI BY RESPEKTOVALI SVOBODU DRUHÝCH A HÁJILI SVOBODU SVOU.

     Pokud se tedy chceme někam dále vývojově a kvalitativně posunout, MUSÍME HLEDAT CESTU MIMO POLITICKÉ STRANY. TEDY ŽE DO ČELA ZEMĚ BUDOU VOLENI KVALITNÍ INDIVIDUÁLNÍ REPREZENTANTI BEZ IMUNITY (ne jako nyní podřadní straníci s imunitou) a ti budou kontrolováni všelidovým hlasováním, tedy Referendem. ANEB ZVOLÍME SI NA ČTYŘI ROKY KVALITNÍHO SPRÁVCE S TÍM, ŽE BUDEME MÍT JAKO LIDÉ PRÁVO VETA, PRÁVO PŘÍPADNÉ POCHYBENÍ NAŠEHO SPRÁVCE NAPRAVIT. MUSÍME PROSTĚ PŘEVZÍT A ZDOKONALIT ŠVÝCARSKÝ MODEL. ZAVÉST OPRAVDOVOU DEMOKRACII a ne jako dosud stranickou demokratůru. To je momentálně to nejlepší, co na světě je. Přes českoňskou dementokracii cesta z (s prominutím) žumpy, nevede……..

 

Jan Mička